Един от бегълците от карибския затвор, който твърди, че е

...
Един от бегълците от карибския затвор, който твърди, че е
Коментари Харесай

Окървавен заподозрян в отвличането на карибска яхта на изчезнали американци, хвърлен в камион по време на арест, видео показва

Един от бегълците от карибския затвор, който твърди, че е отвлякъл американска двойка по време на принудително похищение на яхта, се вижда във видео с белезници и оцапан с кръв, до момента в който органите на реда го хвърлят в задната част на камион.

Заподозреният е един от тримата мъже, за които се твърди, че са хвърлили Ралф Хендри и брачната половинка му Кати Брандел зад борда, откакто се твърди, че са взели принудително техния катамаран по време на бягството си от горещата туристическа точка Гранд Анс Бийч в Гренада, споделиха от Кралската полиция на Гренада пред Fox News Digital.

Кръв беше открита измежду окъсаните руини на скъпото владеене на двойката от Вирджиния, наречено „ Простота “, което беше изоставено на към 70 благи от южната карибска нация Сейнт Винсент, където обвинените в последна сметка бяха задържани.

Видеото беше споделено с Fox News Digital от Майк Хътчинсън, 15-годишен публицист деец в Гренада, а кралските полицейски сили на Гренада...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР