Един от бащите на Отровното трио – пиар експертът Арман

...
Един от бащите на Отровното трио – пиар експертът Арман
Коментари Харесай

Бабикян изскочи от листите. Ето за коя партия ще играе

Един от бащите на Отровното трио – пиар специалистът Арман Бабикян, ще играе на изборите за непозната партия, а не от личното си придвижване „ Ние идваме ”. Той се кандидатира от „ Продължаваме промяната ” в Пловдив.

Листите на обединението сред " Продължаваме промяната " и Демократична България за Пловдив са на процедура подготвени, заяви " Марица ".
-->
Отдавна е ясно, че някогашният началник на Народното събрание Никола Минчев ще води в Пловдив град. Второто място е за ДСБ, като най-вероятно ще го заеме някогашният регионален шеф Йордан Иванов. Трети и четвърти се чака да бъдат познати лица от " Промяната " - професор Христо Даскалов и Венцислава Любенова.

Голямата изненада е петата позиция, дадена на Арман Бабикян. Прочутият протестър идва от квотата на Политическа партия. Явно включването му е част от политиката за приобщаване на цивилен придвижвания към обединението.

 Шестата позиция е за " Да! България ". Почти несъмнено ще я заеме издателят Манол Пейков. Това са на процедура избираемите места, макар че демократичната коалиция си сложи за цел пет мандата от Пловдив-град.

Росен Костурков от " Промяната " ще води в Пловдив-област. Втори ще е човек на " Зелените ", като се чака всеки миг решението на управлението. Фаворит за третото място е юристът Стою Стоев от Политическа партия, народен представител в последните два Народното събрание.

Окончателните листи би трябвало да бъдат одобрени всеки миг от съдружните сътрудници.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР