Един от асовете на Левски - Хосе Кордоба, дебютира за

...
Един от асовете на Левски - Хосе Кордоба, дебютира за
Коментари Харесай

Ас на Левски дебютира за Панама с престижна победа

Един от асовете на Левски - Хосе Кордоба, дебютира за националния тим на Панама. Защитникът стартира като титуляр и игра цялостен мач при успеха с 1:0 над Канада в финален мач от международните квалификации в зона КОНКАКАФ. Двубоят значително беше без значение, откакто воденият от Томас Кристиансен тим загуби шансове за класиране в Катар, до момента в който "кленовите листа " към този момент си бяха обезпечили билет за Мондиала, като даже загуба можеше да ги остави на първата позиция в крайното класиране.

Кордоба игра като централен бранител и беше измежду най-хубавите за своя отбор. Той се показа на висота против офанзивния вал на Канада, където играха футболисти като Джонатан Дейвид от Лил, Кайл Ларин от Бешикташ, Ике Угбо от Троа и Таджон Бюканън от Брюж.

Единственият гол в мача вкара Габриел Торес в 49-ата минута.

Канада приключи преди всичко в групата, макар загубата тази нощ. Отборът събра 28 точки. С толкоз втори остава Мексико, до момента в който Съединени американски щати е трети с 25 точки. Трети тима се класират непосредствено за Мондиал 2022. Коста Рика отива на бараж против Австралия или ОАЕ.

Панама остана на 4-о място с 21 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР