Един от асовете на Черно море Васил Панайотов даде интервю

...
Един от асовете на Черно море Васил Панайотов даде интервю
Коментари Харесай

Ас на Черно море: Ще опитаме да запазим и подобрим темпото си

Един от асовете на Черно море Васил Панайотов даде изявление за предаването " Арена спорт " на Българска национална телевизия, в което не скри високите упоритости на отбора през сегашния сезон в efbet лига.

Вчера вечерта " моряците " съкрушиха с 5:1 като посетител Славия, което ги изведе на върха в подреждането, а Панайотов съобщи, че при опазване на положителното движение варненци могат даже да мечтаят за място в топ 4 в края на акцията.

" Доволни сме от изразителната победа нощес. Ние обаче не се заблуждаваме, че сме създали нещо огромно. Това е просто един кръг, в който се подготвихме добре за мача със Славия. Мисля, че изпълнихме настояванията на господин Илиев и сме удовлетворени, че отбелязахме пет гола, тъй като рядко ни се случва. С оглед на първите кръгове считам, че дотук се оправяме добре. Все още обаче е доста рано в шампионата и всички тимове търсят формата си. Ние ще се опитаме да запазим нашето движение, а и да го подобрим. Надявам се да се борим с огромните и за какво не през тази година да нападаме и топ 4, само че по тази причина би трябвало работа ", стартира капитанът на " зелено-белите "

" Нашият треньор постоянно е имал огромни упоритости и това ни го предава и на нас. За него преди всичко тимът би трябвало да наподобява добре на терена и да се надиграваме с огромните. Целта на Черно море постоянно е била топ 6, само че както към този момент споделих, имаме и по-големи упоритости ", продължи опитният полузащитник.

Бившият състезател на Левски показа, че колективъв в Черно море е извънредно значим.

" С играта, която демонстрираме дотук мисля, че сме покрай водещите тимове у нас, само че всички знаем, че те разполагат с доста футболисти, играли в мощни шампионати. Ние би трябвало да компенсираме това с доста работа, темперамент и колектив. Надявам се да успеем да го покажем това през сезона ", разяснява Панайотов.

33-годишният халф показа и упованията си за идните два сложни дуела в Първа лига против първенеца Лудогорец вкъщи и по-късно гостуването на неговия подгласник ЦСКА.

" Иска ми се да сме спокойни през тази седмица. Всички знаем, че против Лудогорец постоянно е мъчно. Миналата година играхме сполучливо с тях, макар че загубихме някои мачове. Очаквам почитателите да ни поддържат на стадиона, да създадем добър мач и да се надиграваме с Лудогорец. За да вземем трите точки във Варна, би трябвало да играем като тим и нека благодарение на публиката да отбележим един гол повече от Лудогорец ", съобщи капитанът на Черно море.

" На " Армията " против ЦСКА постоянно се играе мъчно. Те демонстрират съмнения, само че считам, че след треньорската промяна ще се усъвършенстват с всяка една седмица. И там ни чака много тежък мач и се надявам да повторим представянето си на " Армията " от предходната година. Ако тези два мача завършат позитивно за нас, това ще ни вдъхне в допълнение самочувствие и убеденост, че можем да се оправим с тези два отбра. Разбира се, моето предпочитание да си тръгнем с цялостен актив и от двете срещи ", приключи Васил Панайотов.
 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР