Един малък герой успя да засенчи любимите актьори от Откраднат

...
Един малък герой успя да засенчи любимите актьори от Откраднат
Коментари Харесай

Ето кое е детето на Хинова и Мазов от Откраднат живот

Един дребен воин съумя да засенчи обичаните артисти от " Откраднат живот " и въпреки с незначителна роля към този момент се трансформира в същински шлагер в обществените мрежи. Става въпрос за сина на доктор Хинова и доцент Мазов ( Деси Бакърджиева и Моню Монев).

На феновете им направи усещане, че детето на героите в сериала много бързо е пораснало. Всички помним неговата история, само че в този момент влиза в сериала по-голям, в сравнение с би следвало да е.

По-интересното в тази ситуация е, че това дете не е по никакъв начин непознато за необятната публика. Детето, което играе в сериала наследник на актьорите, е това дете, което се беше научило да чете на 2-годишна възраст и всички медии му обърнаха внимание.

 Ето кое е детето на Хинова и Мазов от
През 2016 година Иво Кирков се появи във всички новинарски излъчвания, а родителите му Георги и Виктория разкриха, че почнал да познава буквите на 2 години и четири месеца.

Буквите му били забавни и почнал да ги разпознава, като възрастните му сочели и го питали къде в думата е съответната писмен знак. На две години и четири месеца почнал и да свързва буквите в дума, като, несъмнено, за това оказва помощ и асоциацията с картинката под думата, споделя татко му Георги.

В детската градина обърнали внимание на опциите на дребния Иво. Родителите решили да го снимат, тъй като когато разказвали за сина си, срещали песимизъм у хората.

Четири години по-късно виждаме дребният Иво като артист в най-хитовия български сериал. Тепърва ще следим неговото развиване във кино лентата, което се надяваме да не остане с епизодична роля, защото феновете го харесаха и желаят да го виждат по-често.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР