Един експерт по градинарство прецени как да защитите растенията си

...
Един експерт по градинарство прецени как да защитите растенията си
Коментари Харесай

Блестящият трик на Gardening expert спира дебнещите вредители и помага на моравата ви да цъфти

Един специалист по градинарство реши по какъв начин да отбраните растенията си от вредители тази пролет и по какъв начин да помогнете на градината си да цъфти.

Независимо дали сте умел производител или занапред стартирате пътуването си със зелени пръсти, TikTok разполага с голям брой хакове, с цел да улесни градинарството и грижите за растенията. Въпреки това, с толкоз доста препоръки на разположение, може да е мъчно да разберем кои хакове са положителни хрумвания и кои могат да бъдат нездравословни за вашите растения.

Градинарският специалист Хана Роусън от водещия търговец на дребно за градинарство J.Parker's, показа какъв брой скъп съгласно нея е един вирусен хак за градинарство. Това идва, откакто австралийката Киа Джейд - градски градинар - показа, че е употребила мрежести торби в градината си в опит да отбрани отглежданите от нея зеленчуци.

Хакът включва потреблението на дребна мрежеста торбичка за отбрана на растенията от гладни вредители и за събиране на семена от цъфтящи растения. Колеги запалянковци в градината по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР