Един древен свят на чудовища и зли сили ще възкръсне

...
Един древен свят на чудовища и зли сили ще възкръсне
Коментари Харесай

Том Круз влиза в света на чудовищата (СНИМКИ/ВИДЕО)

Един античен свят на чудовища и зли сили ще възкръсне този юни в зрелищното премеждие " Мумията " с присъединяване на Том Круз. 

Новият филмов откъс на кино лентата ни потапя в историята на митична древноегипетска кралица, заровена жива преди хиляди години поради злите сили, които е призовала. В ролята на египетската хубавица е София Бутела (Стар Трек: Отвъд). Звездният актьорски състав на филмовото премеждие се добавя от носителя на Оскар Ръсел Кроу и Анабел Уолис. 

Когато героите на Том Круз и Анабел Уолис инцидентно се натъкват на антична египетска гробница, даже не подозират, че това не е нормално светилище на умрял преди хиляди години държател. Гробницата се оказва затвор на зла кралица, която се е възползвала от своята власт, с цел да се снабди със тъмни сили. 

Аманет била затворена надълбоко подземен, с цел да бъде спряна. В наши дни героят на Том Круз я освобождава по нехайство, само че даже не подозира за апокалипсиса, който е на път да бъде отпушен. Защото древноегипетската кралица няма да се спре пред нищо, до момента в който не преобрази нашия свят съгласно нейните стремежи. 

Мумията идва в кината, IMAX и 4DX на 9 юни. 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР