„Един ден ти ще пораснеш толкова, че ще започнеш отново

...
„Един ден ти ще пораснеш толкова, че ще започнеш отново
Коментари Харесай

3 тийн сериала, от които има какво да научим


„ Един ден ти ще пораснеш толкоз, че ще започнеш още веднъж да четеш приказки. “

Клайв Стейпълс Луис
 Светъл образец: Словакия съди някогашния си министър председател 21 апр 2022 | Арестът на Бойко Борисов провокира всенародни тържества и... нищо повече. " Всяко знамение за три дни. " Не успяхме...
Както понякога обичаме да препрочитаме детски книжки, по този начин от време на време ни доставя неистово наслаждение да поглеждаме с ъгълчето на окото си и към тийн сериалите. Затова и направихме лист със модерни тийн сериали, от които в действителност можем да научим нещо свястно, без да ни се постанова да закриваме лицето си с върховете на пръстите. Като тук не приказваме за паметния " Еуфория ", който си е обособена категория самичък по себе си...

Sex Education

Това е, чийто трети сезон чакаме през втората половина на 2021 година. Британската комедия се откроява на пъстрия декор на предложенията на Netflix, от които постоянно се премрежват очите. Кукичката, която хвърли в първи сезон, се оказа мъчно да бъде заобиколена. Сериалът споделя историята на Отис (Ейса Бътърфийлд), наследник на секс терапевта Джийн (Джилиан Андерсън), който взима решението да сътвори клиника за секс терапия в гимназията, дружно с Мейв (Ема Маки).

Героите направиха рекапитулация на своите прекарвания за терапия и по едно и също време се разровиха и в нашите. За да ни накарат да се смеем с глас. Това не е следващата тийн комедия, която запраща най-лесните топки в навън с неизчерпаеми ресурси от лековати тематики, а ловко комбиниране от сензитивност и възприятие за комизъм. Дори и да нямаме навика да се вслушваме в препоръки, сериалът Sex Education ще запълни тези неловки моменти от живота на всеки с нужната доза въображение и смях.

За този сериал е належащо да захвърлите задръжките си и да се оставите на свежия лъх на бирената бутилка, цялостна с тийн спомените ви.



Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР