Един човек загина, а други трима са в тежко състояние

...
Един човек загина, а други трима са в тежко състояние
Коментари Харесай

Зверско меле на пътя Русе-Разград отне живот, майка и деца са в болница

Един човек почина, а други трима са в тежко положение след злополука на пътя Разград – Русе, заяви представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи Илияна Георгиева. 

Сигналът за тежкото произшествие е получен в 5.24 часа на тел. 112. Микробус " Пежо " с прикачена каравана, ръководен от 39-годишен мъж от разградското село Ясеновец, е пътувал от Дунав мост към Разград. На излизане от село Осенец, на стотина метра след бензиностанцията, лидерът губи надзор над буса, навлиза в лентата за насрещно придвижване и се удря челно в товарен " Мерцедес ", каран от 62-годишен мъж от село Дянково. 

При конфликта са потърпевши возещите се в микробуса 29-годишна жена от Ясеновец с двете си деца - момче на пет години и момиче на три години. Водачът на буса е умрял малко по-късно в болничното заведение. 

Жената е в кома, настанена е в интензивното поделение. Състоянието на децата все още се обяснява. 

Продължава огледът на местопроизшествието. Движението по основния път не е прекратено, само че водачите би трябвало да се движат с нараснало внимание в региона на случая, прецизираха от полицията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР