Един човек почина след нападение с нож в австралийския град

...
Един човек почина след нападение с нож в австралийския град
Коментари Харесай

Загинал и двама ранени след нападение в Мелбърн

Един човек умря след нахлуване с нож в австралийския град Мелбърн, оповестява телевизия Ей Би Си, съобщи БГНЕС. По-рано бе обявено за трима ранени. Инцидентът стана в час пик в бизнес квартала на австралийския мегаполис. Полицията е задържала нападателя наоколо до пламнал автомобил.

„ В болничното заведение са доставени трима души. За страдание, единият от тях умря, а на другите двама се оказва здравна помощ. Те са в устойчиво положение. На този стадий изцяло изключваме вероятността случилото се да е терористичен акт “, съобщи суперинтендантът на полицията в щата Дейвид Клейтън.

Полицията е пристигнала в деловия квартал на града, след сигнал, че автомобил се е врязал в постройката на търговски център и се е запалил. „ Въоръженият с нож мъж се опита да нападне служителите на реда и беше прострелян. Сега нападателят е задържан и се намира в болничното заведение в тежко положение “, добави Клейтън.

Води се следствие. Причините за офанзивата към момента са незнайни. Правоохранителните органи предизвестиха жителите да заобикалят прекосяването през региона, макар че заподозряният към този момент е арестуван.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР