Един час Коалиционният съвет обсъжда блокадите. Това заяви лидерът на

...
Един час Коалиционният съвет обсъжда блокадите. Това заяви лидерът на
Коментари Харесай

Симеонов: Полицията си свърши работата като махна блокадите, а ние вдигнахме доходите и оставаме на власт


Един час Коалиционният съвет разисква блокадите. Това съобщи водачът на НФСБ Валери Симеонов по Нова тв.

„ Не мога да отговоря кой предложи премахването на палатките. На Коалиционния съвет един час обсъждахме въпроса. Стигнахме до извода, че полицията би трябвало да си свърши работата “, сподели той.

„ Моята роля след съдружния съвет беше да бъда вестоносецът на неприятните вести. Оповестих решенията на съдружния съвет след дълги диалози, траяли 4 часа. Агресията постоянно се насочва към вестоносеца “, добави Симеонов.

Той акцентира, че по никакъв метод не е била обсъждана оставката на кабинета „ Борисов 3 “.

„ Евентуалната оставка на държавното управление в края на септември не е обсъждана. Това е персонално мнение на Томислав Дончев, което той е изразил по Нов тв. Когато го попитахме за какво го е споделил, той отговори, че е бил притиснат по време на телевизионното предаване “, съобщи Валери Симеонов

„ Решението ни да останем на власт беше взето единомислещо, в това число и от Томислав Дончев “, добави той.

Лидерът на НФСБ отбрани триумфите на ръководството. Имаме растеж на приходите от над 40%, откогато съдружното държавно управление е на власт. Това се потвърждава и от съществуването на доста туристи по нашето Черноморие, и на отмора в Гърци. Това са обстоятелствата, съобщи Симеонов.

„ Ние сме определени ГЕРБ и Обединени патриоти с над 1,5 милиона гласа на постоянни избори, приети от всички. Ще има избори, само че това ще стане факт след 6 месеца. Не виждаме съществени претенции от страна на протестиращите. Те нямат идейна платформа. Виждам една битка за власт, само че не по конституционния ред “, съобщи той.

Симеонов отхвърли да разяснява случаите по време на Националната конференция на ГЕРБ. Той съобщи, че причинителите би трябвало да си понесат отговорността. По негова информация към този момент има един арестуван, ще бъдат открити и останалите. „ Бях очевидец на много грозна сцена, при която млад мъж се приближи до трибуната и стартира да крещи цинизми “, сподели той.

За записите Симеонов съобщи, че не се знае дали са истина или не. Лично сложих въпроса през вчерашния ден на Борисов за записите и чекмеджетата. По всички тези обвинявания са планувани инспекции, правят се механически експертизи по тези случаи, напомни Симеонов. „ Всичко се ревизира сега и се прави експертиза. Това е отговорът, който получих. Докато не се излезе с резултат, тогава ще забележим “, сподели Симеонов и добави, че Елена Йончева не един път е „ лъгала обществено “. „ Естествено, по какъв начин да й имам вяра “, съобщи водачът на НФСБ, припомняйки нейните разкрития за построяването на оградата по границата, които не са били истина, съгласно Симеонов.

За изказванията на президента Румен Радев против ръководството, Симеонов съобщи, че президентът е пореден в неналичието на обстоятелства, при него има кухи изказвания. На Коалиционния съвет не е обсъждана концепцията на депутата Георги Марков за импийчмънт на Радев, добави Симеонов.

Той съобщи, че не е разширил бизнеса си по време на своето ръководство. След влизането му в политиката неговата телевизия е претърпяла избран спад.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР