Един английски град е смятан за толкова красив, че има

...
Един английски град е смятан за толкова красив, че има
Коментари Харесай

Зашеметяващ английски град, който е „прекалено красив“ пренаселен от туристи, наводняващи се, за да го видят

Един британски град е считан за толкоз хубав, че има орди от туристи, които се движат по пренаселените му улици съвсем всеки ден.

„ Твърде красивият “ град Бат обръща внимание и притегля хора от цялостен ​​свят, защото може да се похвали с връзки с Джейн Остин и е част от международното завещание на ЮНЕСКО. Бат не страда от „ свръхтуризъм “ съгласно хората в региона, които считат, че увеличението на пешеходния трафик го прави мъчно място за живеене на жителите. Един основател на TikTok подлага на критика коледния базар в града, че е прекомерно претрупан, и от този момент твърди, че „ несъразмерният туризъм “ унищожава региона.

Те твърдяха, че „ античният британски град “ процъфтява, само че шестте милиона гости годишно таксуват тези, които живеят там непрекъснато. Алекс Питърс, локален предприемач от Bath Pizza Co., сподели, че коледният базар е подвеждащ образец за това какъв брой ангажиран в действителност може да бъде Бат.

Говорейки пред Daily Express, господин Питърс сподели: „ Ако вие в случай че някой извън посещава Бат, вие [елате] в пи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР