Еди Хърн, който е мениджър на световния шампион в тежка

...
Еди Хърн, който е мениджър на световния шампион в тежка
Коментари Харесай

Еди Хърн засипа със суперлативи Кубрат Пулев

Еди Хърн, който е управител на международния първенец в тежка категория – Антъни Джошуа, засипа с похвали Кубрат Пулев. Това се случи в отговор на един от въпросите в следващото му изявление за Sky Sports. Той бе запитан по отношение на спаринг боксьора, който се търси за „ AJ “.

„ По отношение на спаринга? Трябва ни висок, изправен войник, който е механически мощен. Кого гледаме? Някой като Доминик Бризийл да вземем за пример. Откроен боксьор от тежка категория “, разкри Хърн, след което показа и няколко положителни думи за най-хубавия български професионален боксьор сега.

„ Пулев е доста умел, доста добър механически, удря крепко. Трябва да намерим висок в тежка категория, който да репликира неговия жанр. Срещу Руис вторият път откриха точният спаринг. Това е доста значимо гледайки напред. Той (Джошуа) няма да направи още веднъж тази неточност да подцени този миг. Неговият спаринг за Пулев ще бъде точният “, показа промоутърът.

Припомняме, че дуелът за международните трофеи сред Джошуа и Полев беше плануван да се състои за 20 юни на стадиона на футболния тим Тотнъм. Той обаче бе отсрочен, поради пандемията от ковид. Последва ново насрочване – 25 юли, на която дата трябваше да се срещнат двамата на кръга, като тя също пропадна.

Еди Хърн разгласи в края на юни, че срещата ще се организира през ноември, само че противоепидемичните ограничения постановиха нова смяна и съгласно последна информация срещата ще се организира евентуално пред „ закрити врата “ при започване на декември.

„ Гледаме към първите две съботи на декември. Но той може да е подготвен и в този момент! Поддържа се в супер форма, прави доста рундове. Никога не съм го виждал да влага толкоз в усъвършенстване и в никакъв случай не съм го виждал да обича толкоз бокса. Това ми носи наслаждение и вяра. Той се развива непрекъснато. Лагерът стартира след няколко седмици. Може би ще стартираме през септември в Шефийлд “, приключи мениджърът на международния първенец в тежка категория на IBO, WBA Super, IBF и WBO.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР