EastEnders излъчиха някои големи новини за един герой в сапунената

...
EastEnders излъчиха някои големи новини за един герой в сапунената
Коментари Харесай

BBC EastEnders ДНК бомба, тъй като любимата на Уолфорд открива, че друг герой е нейната тайна сестра

EastEnders излъчиха някои огромни вести за един воин в сапунената телевизия на BBC в понеделник, защото откриха, че са били скрито свързани с различен гражданин на Уолфорд.

Лорън Бранинг се завърна огромно в Уолфорд в последния епизод, седмица след завръщането си в шоуто дружно със сина си Луи Бийл и братовчедка й Пени Бранинг. Жаклин Джоса повтори ролята си след известно време неявяване, единствено с цел да бъде задържана Лорън.

Пени беше скрила някои опиати в чантата на Лорън, когато взеха решение да се приберат в Обединеното кралство от Париж, Франция. Пени криеше обстоятелството, че прави лъжливи покупко-продажби за жена на име Джулиет, а Пени скри дрогата в чантата на Лорън, без тя да знае.

Зрителите знаят, че след кацането дрогата е открита в чантата на Лорън и тя беше задържана с Пени, търсеща татко си Джак Бранинг в Уолфорд. Цялата истина излезе нескрито, като в последна сметка Пени сподели истината на полицията, с цел да освободи Лорън - макар че не е известно какъв брой доста им е разказала за Дж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР