Еърбъс адаптира граждански самолети за товарни полети. Това ще помогне

...
Еърбъс адаптира граждански самолети за товарни полети. Това ще помогне
Коментари Харесай

„Еърбъс” адаптира граждански самолети за товарни полети

„ Еърбъс ” приспособява цивилен самолети за товарни полети. Това ще помогне да се подсигурява работата на самолетните компании и да се понижи световният дефицит на офертите за транспорт на артикули по въздуха, гласи известие на компанията.

Европейската корпорация „ Еърбъс ” създава трансформация за самолетите A330 и A350, която ще направи допустимо потреблението им за транспорт на товари. Това се споделя в официално съобщение, публикувано през днешния ден, съобщи Агенция Франс Прес.

" Еърбъс ” създава трансформация за самолетите от фамилиите A330 и A350, която ще разреши на самолетните компании да инсталират товарни палети непосредствено върху релсите на седалките пода на салоните, откакто се отстранен седалките в икономична класа ", обявиха от компанията. Те акцентираха, че сходно решение ще спомогне за обезпечаване на безпроблемна работа на самолетните компании и ще понижи международния дефицит на предложения за товарни авиационни транспорти на далечни дистанции заради пандемията на ковид.

" В допълнение, това ще помогне на промишлеността да посрещне огромното търсене на филантропични полети за бързо превозване на огромни количества здравно съоръжение и други доставки на дълги дистанции ", гласи известието на компанията. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР