ЕА обяви тези дни премиерната дата на третия експанжън за

...
ЕА обяви тези дни премиерната дата на третия експанжън за
Коментари Харесай

Battlefield 1: Turning Tides с дата на излизане

ЕА разгласи тези дни премиерната дата на третия експанжън за Battlefield 1, Turning Tides. Допълнението ще се появи първо за притежателите на Battlefield 1 Premium Pass на 11.12.

Turning Tides ще ви даде достъп до две нови огромни карти: Cape Helles и Achi Baba. Новите интервенции тук ще ви дават опцията да се включите в английската офанзива над Галиполи, като също така ще получите достъп до шест нови оръжия, нов клас – Infiltrator Elite Class, и това единствено в първата вълна със наличие, която излиза с допълнението. Втората, която започва в първия месец на новата година, ще ви изпрати в Северно море, с цел да играете на територията на две нови карти: Zeebrugge и Heligoland Blight. Нов аероплан и унищожител, нови специализации и режим са единствено част от това, което ви чака в Turning Tides.

Заедно с това, през вчерашния ден започва интервала, в който гратис може да играете Battlefield 1: They Shall Not Pass и Battlefield 1: In the Name of the Tsar. Първият безвъзмезден интервал продължава до четвърти идващия месец, а вторият ще се организира сред 08.12 и 10.12. На 27-ми Suez пък получава Frontlines Mode режима, който ще внесе спомагателен екшън в Bf1 всекидневието ви Между 22.11 и 06.12. притежателите на играта ще получат опцията да се включат във Fall of Empires Operation акцията. Става дума за комбинирането на Operations: Conquer Hell и Iron Walls, въодушевени от борбите за Виторио Венето и офанзивата Мьоз-Аргон.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР