е известен като отличен актьор, но какво можем да кажем

...
е известен като отличен актьор, но какво можем да кажем
Коментари Харесай

8 неща, които не знаете за Киану Рийвс

е прочут като отличен артист, само че какво можем да кажем за личността му? Ето няколко неща, които може би не знаете за него, написа БНЕС, базирайки се на РИА Новости.
Киану Рийвс има двойно поданство - канадско и американско, въпреки, че е роден в столицата на Ливан - Бейрут. Освен това той има право и на английско гражданство.
 В Германия ще проверяват Киану Рийвс В Германия ще проверяват Киану Рийвс
Заснемането на кино лентата " Матрицата 4 " в Германия усилва заплахата от ковид, а основният артист Киану Рийвс попадна под жестоки ат...
Актьорът купува първата си къща откакто навършва 39 години. Преди това той предпочиташе да живее в хотели, най-любимият от които беше калифорнийският " Chateau Marmont ".
Рийвс споделя, че е безусловно апатичен към кино рецензията.
Актьорската му кариера стартира на 9-годишна възраст, когато за пръв път се появява на сцената в театралната продукция на музикалната комедия „ Проклетите янки “.
Киану е безбожник. Той е уверен, че Бог не съществува. Интересно дали работата му в „ Матрицата “ има нещо общо с това? В случай, че сте не запомнили, в трилогията се твърди, че нашият свят е просто артикул на компютърна стратегия.
 Киану Рийвс: Сценарият на „ Матрицата 4 “ е неповторим Киану Рийвс: Сценарият на „ Матрицата 4 “ е неповторим
Сценарият на Лана Уашовски е бил това, което е впечатлило артиста Киану Рийвс и го е убедило да взе участие в четвъртата част на фантастичн...
Феновете на артиста оповестиха 15 юни за „ Неофициален ден за повишение на духа на Киану Рийвс “. Комичният празник се появи, откакто на тази дата в мрежата попадна фотография на тъжния Рийвс, който унило яде сандвич.
Рийвс обожава романите на Бари Айслър - публицист, който стана прочут с увлекателните си шпионски романи за Джон Рейн, най-очарователния палач след Джеймс Бонд.
През 90-те Киану има лична гръндж група „ Dogstar ”, в която свиреше на бас китара.

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР