Е, хайде, хаирлия да е! Николета Лозанова най-после успя да

...
Е, хайде, хаирлия да е! Николета Лозанова най-после успя да
Коментари Харесай

Бомба: Николета Лозанова яде за двама! Най-после зачена от Ники Михайлов!

Е, хайде, хаирлия да е! Николета Лозанова най-сетне съумя да зачене от Ники Михайлов, с който от години насам желаят общо дете. Знаем, че вратарят е най-голямата обич на плеймейтката, която хлътва по него още като ученичка. Следват бурни пристрастености, раздели, други сътрудници и... ново събиране.

Николай още от началото се грижи като роден татко за Никол Божинова - щерката на НиЛо от Валери Божинов, а момиченцето го обича откровено. Само едно липсваше в връзките им с Николета и това беше тяхно дете.

" Каквото и да си приказваме, Ники има две сестри, привикнал е с огромно семейство и от сърце искаше да стане баща. Особено от Николета, с цел да бъде детето им красиво като тях двамата. Радваме се, че най-накрая се получи ", хвърлиха бомбата близки до двойката източници.

Самата Лозанова не е удостоверила новината от поверие и това е обикновено. Тя обаче постоянно пуска послания в нета, а в този момент загатна за положението си с обстоятелството, че яде за двама и не й пука. Плеймейтката качи фотоси, на които с вкус набива кроасани, паста и други калорични бомби, а знаем, че постоянно е пазела фигура.

Тя не спортува и диетите са методът й на живот. Е, за няколко месеца ще би трябвало да се откаже от тях, само че това надали ще е проблем освен това благополучие...

Тагове: Николета Лозанова Ники Михайлов бременна НиЛо Валери Божинов Никол Божинова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР