Дюн: Част втора е по кината от няколко дни и

...
Дюн: Част втора е по кината от няколко дни и
Коментари Харесай

Оправда ли очакванията Дюн: Част втора

" Дюн: Част втора " е по кината от няколко дни и към този момент можем да разберем дали и по какъв начин положителните оценки на критиците са се отразили на представянето му в бокс офиса.

Какво да чакаме от " Дюн: Част втора " с Тимъти Шаламе и Зендая

Втората половина на научно-фантастичния епос на Дени Вилньов е замайващ театър

Очакванията към режисирания от Дени Вилньов филм бяха огромни и най-малко все още умерено можем да кажем, че  " Дюн: Част втора " ги покрива във всяко едно отношение.

Филмът, в който основните функции са поверени на Тимъти Шаламе и Зендая, започва първите три дни по кината с доходи от 82.5 милиона $ от бокс офиса в Северна Америка. Като това е най-силно представилият се филм за първите три дни и на Вилньов, и на Шаламе.
 Снимка 655450

От международния бокс офис " Дюн: Част втора " може да се похвали със 100 милиона $ доходи. Което прави общо  182.5 милиона $ за три дни, което е в действителност впечатляващо, написа The Hollywood Reporter.
 Кинопремиерите през март 2024, сред които
Най-очакваните кинопремиери през март

Два кино лентата с номинации за Оскар и продължението на " Дюн "

И даже към момента не е тръгнал по кината в Китай (където първият филм завоюва 40 милиона долара) и Япония. Със сигурност  " Дюн: Част втора " ще се окаже печеливш ход за Warner Bros., тъй като за основаването му студиото е похарчило към 190 милиона $.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР