Dyson представи изцяло нов“ инструмент за оформяне на коса зад

...
Dyson представи изцяло нов“ инструмент за оформяне на коса зад
Коментари Харесай

Dyson представи „революционен“ нов сешоар – но не можете да го купите

Dyson показа „ напълно нов “ инструмент за оформяне на коса зад кулисите на Седмицата на модата в Ню Йорк – само че единствено определена група ще може да закупи то.

Британската софтуерна компания преработи своя паметен сешоар за коса Supersonic, с цел да сътвори „ Dyson Supersonic r Professional “, инструмент за точно оформяне, наличен извънредно за фризьори.

Пуснато в Австралия през юни, устройството е направено да поправя „ проблем в цялата промишленост “ и да помогне за попречване на пострадвания, свързани с разпъване, като синдром на карпалния тунел, които са необятно публикувани измежду експертната общественост на косата.

„ Революционният “ закривен радиатор, изработен от симетрични фолиа, които образуват висяща писта, разрешава на специалистите по коса да „ обезпечат великолепно преживяване и резултати при стилизиране “.

„ Тази писта обезпечава успеваемост, посредством оптимално излагане на въздушния поток, с минимално влияние върху скоростта на потока и продуктивността “, сподели Дай...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР