Дясното мнозинство във формата ЕНП ще затвърди позициите си в

...
Дясното мнозинство във формата ЕНП ще затвърди позициите си в
Коментари Харесай

Д-р Янко Станев: В новия общински съвет очаквам силно дясно мнозинство

Дясното болшинство във формата ЕНП ще затвърди позициите си в новия състав на Общинския съвет във Варна, предвижда водачът на Съюза на демократичните сили във Варна, доктор Янко Станев в ефира на Дарик радио. Той акцентира, че листата на Съюз на демократичните сили с номер 64 в бюлетината е конструирана от одобрени специалисти в региона на стопанската система, образованието и науката, икономическата сфера, представители на бизнеса в разнообразни сектори. И добави, че непартийният, цивилен бранш в листата е с престижи в разнообразни сфери на стопанския и публичен живот на Варна.

Д-р Станев посочи политическата цел на Съюз на демократичните сили – Европейски жители с европейски приходи и очерта главните цели на синята партия за идващия мандат. Той изрази вяра, че 2020 година ще е година на опазването на здравето, уточни като витално значими за Варна доизграждането на второто платно на бул. „ Цар Освободител ”, северната пътна дъга по ул. „ Хр. Смирненски ”, втори Аспарухов мост.

Като номиниран за лидер на листата за общински съветници на СДС-Варна, доктор Станев назова персоналните си цели – осъществяване на плана за Аспарухов парк, създаване на рибарското пристанище, на дамбата в Аспарухово – все планове, свързани със тактиката за развиване на Варна в южна посока.

Тези планове в програмата ни съответстват с тази на кмета Иван Портних и на екипа му от районни кметове, които СДС-Варна поддържа както по силата на политическото съглашение сред ГЕРБ и Съюз на демократичните сили в народен проект, по този начин и водени от убеждението, че резултатите внезапно ще трансформират града и живота на хората. Това ще се случи макар противоположната двигателна сила на корпоративния избор или на „ самостоятелни ” претенденти.

Варненци са зрели, рационални, дейни хора, за тях динамичността е значима. Затова в акцията ни срещаме доверие, виждаме тази стаена сила измежду гласоподавателите на Съюз на демократичните сили, заключи доктор Станев.

Очаквайте детайлности.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР