Дяснопопулистката Алтернатива за Германия иска основно да промени ЕС. На

...
Дяснопопулистката Алтернатива за Германия иска основно да промени ЕС. На
Коментари Харесай

Алтернатива за Германия“ иска основно да промени ЕС

Дяснопопулистката " Алтернатива за Германия " желае главно да промени Европейски Съюз. На конгрес, отдаден на евровота през май, управлението дефинира като свои сътрудници ръководещите от " Партията на свободата " в Австрия, от " Лига " в Италия и изнедващо от " Фидес " в Унгария, която е в политическото семейство на Европейската национална партия. Отцепничеството на районен водач и видео със запис от нападението на народен представител в Бундестага, хвърлят сянка върху конгреса на " Алтернатива за Германия " споделя кореспондентът на Българска национална телевизия в Германия Мария Стоянова.

В момента в Европейския парламент партията има единствено един народен представител. Това е водачът Йорг Мойтен. Плановете са, след изборите през май, в Брюксел да бъдат изпратени най-малко 20 представители.
Йорг Урбан, водач на АзГ в Саксония: „ Алтернатива за Германия " желае да отиде в Европейския парламент, тъй като би трябвало да спасим Европа от този Европейски съюз.
" Алтернатива за Германия " упорства за разпускане на Европейския парламент. В рамките на пет години той да стане " Европейско заседание " от 100 делегати, които да не одобряват закони. Те да не се избират, а да се изпращат от националните парламенти. Идеята е радикална и наподобява нереалистична. Също като другата, за връщането на немската марка. Иначе, съгласно " Алтернатива за Германия ", остава единствено опцията за излизане от Европейски Съюз.
Йорг Мойтен, водач на " Алтерантива за Германия ": Според нас, ДЕКЗИТ е последната алтернатива. Ако се случи по този начин, че Евросъюзът не е в положение да се реформира в дълъг интервал от време,тогава Брекзит ще се окаже единствено началото.
Вчера от партията се отдели районният водач в източната провинция Саксония-Анхалт и през днешния ден оповести нова групировка. Същевременно полицията в Бремен популяризира фрагменти от нападението над депутата от Бундестага, което " Алтернатива за Германия " показа като опит за политическо ликвидиране. Записите се разминават с първичната версия на партията, че той е бил удрян по главата с незнаен предмет.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР