Дядо Коледа ще раздава коледни подаръци на животните в Зоопарк

...
Дядо Коледа ще раздава коледни подаръци на животните в Зоопарк
Коментари Харесай

Дядо Коледа ще раздава подаръци на животните в Зоопарк Бургас

Дядо Коледа ще раздава коледни дарове на животните в Зоопарк Бургас, оповестиха от пресцентъра на градската администрация. Ще има празнична обиколка из зоологическата градина, както и зоо викторина с дарове за децата. Събитието е част от празнична стратегия, която ще се организира в границите на три дни – 23, 24 и 25 декември.

На 24 декември ще има коледна лотария, като на входа на зоопарка всяко дете ще може да изтегли номер, с който да взе участие. В 14:00 часа ще бъдат изтеглени и оповестени печелившите номера.

По време на тридневната празнична стратегия са проведени и два състезанието.

Първият конкурс е на тематика " Зоо Коледа ", в който децата носят свои коледни рисунки с животни и ги пускат в пощенската кутия на Дядо Коледа, като на гърба на всяка рисунка би трябвало да бъдат посочени трите имена и възрастта на участника, както и телефон за връзка. Три от рисунките ще бъдат определени посредством конкурс в формалните профили на Зоопарк Бургас, където спечелилият ще бъде избран.

В състезанието за най-интересна фотография с Дядо Коледа могат да се включат както деца, по този начин и цялото семейство, прецизираха уредниците. Снимките се разгласяват в интернет, като наложително изискване е да се означи Зоопарк Бургас. Три от фотосите ще бъдат наградени.

Всеки ден, от 10:00 до 17:00 часа, Дядо Коледа ще раздава лакомства и изненади на всички присъстващи деца.

Зоопаркът в града ще работи със зимно време, всеки ден от 8:00 до 17:00 часа, като по време на тридневната стратегия за деца до 14 години входът е свободен, допълниха от пресцентъра.

Последвайте ни във и Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР