Двустранна търговска камара България – Румъния /ДТКБР/ провежда днес в

...
Двустранна търговска камара България – Румъния /ДТКБР/ провежда днес в
Коментари Харесай

Община Хасково е домакин на бизнес-форум „Как да бъдем успешни на румънския пазар“

Двустранна комерсиална камара България – Румъния /ДТКБР/ организира през днешния ден в Хасково следващата си среща с бизнеса в България “Как да бъдем сполучливи на румънския пазар ”.

Това е седмото събитие за Камарата, което се организира взаимно с община Хасково. „ Щастлив съм, че община Хасково е хазаин на бизнес конгрес България-Румъния. За мен персонално това е подадена другарска ръка към бизнеса в района от страна на румънските бизнесмени. Благодаря персонално на господин Дору Драгомир- ръководител на ДТКБР, който е главният основател на тази среща. Убеден съм, с помощта на неговия възторг и познаване на пазара, днешният конгрес ще даде резултати. Благодаря и господин Раду Калин Молдован- министър консултант в Служба за търговско-икономическо поощряване на посолството на Румъния в България, за това, че поддържа тази първа взаимна бизнес среща “, сподели при откриването на форума заместник-кметът на община Хасково Динко Тенев.   

Актуалните търговски практики на румънския пазар, стъпките за сполучливи контакти и опциите за импорт и експорт сред България и Румъния. „ Двустранна комерсиална камара България – Румъния има за цел да открие вашия търговски сътрудник и да спомага за контактите и поощряване на двустранните връзки сред бизнеса от двете страни “, сподели Марияна Григорова- изпълнителен шеф на Камарата.

Камарата се концентрира върху дейното включване на бизнеса в области като търговия, промишленост, услуги, доставки на петрол и газ, селско стопанство и туризъм посредством образуване на специфични срещи, конгреси и конференции.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР