Двупосочно движение се въвежда от днес в северното платно на

...
Двупосочно движение се въвежда от днес в северното платно на
Коментари Харесай

Пуснаха двупосочно движение по бул. „Хаджи Димитър“, тапите започнаха

Двупосочно придвижване се вкарва от през днешния ден в северното платно на бул. „ Хаджи Димитър “ сред кръстовищата с ул. „ Царевец “ и ул. „ Лерин “. Целта е да се облекчи трафикът, до момента в който завърши реконструкцията на южното платно от пътния сектор. Досега моторните транспортни средства заобикаляха по обходни направления. Автобусите по линии №12, 26, 29 и 222 на градския превоз в посока от кв. „ Христо Смирненски “ и кв. „ Прослав “ ще възстановят маршрутите си, само че няма да стопират след кръстовището с ул. „ Атон “.
Прочетете още
Новата краткотрайна организация на придвижване е обозначена със съответните пътни знаци. От ОКТ приканват водачите на моторни транспортни средства да карат деликатно и със съобразена скорост.  

Тапите в региона към този момент започнаха с новата организация. Засега те са единствено в посока ул. " Царевец ". Причината е, че към момента шофьоритие не знаят, че този път е отворен към Централна гара. 

Както TrafficNews писа строителите на бул. " Хаджи Димитър " не са напреднали значително в дейностите  си, макар обещанието, че ще приключат целия бул. до края на годината. 

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР