Двукратният световен шампион във Formula 1 - Макс Верстапен, може

...
Двукратният световен шампион във Formula 1 - Макс Верстапен, може
Коментари Харесай

Двукратният шампион на Formula 1 едва не се проваля на изпита си за шофьорска книжка

Двукратният международен първенец във Formula 1 - Макс Верстапен, може и да е най-хубавият водач в света сега, само че даже той едвам не се е провалил на изпита си за шофьорска брошура. Това признава самия той в изявлението си за GQ Magazine във връзка наградата на изданието за „ Атлет на годината “.

Той разкрива, че през 2015 година, когато е 17-годишен, мъчно намира време, с цел да кара курсовете си за автомобил, въпреки да жъне триумфи на пистата, като една от огромните очаквания в спорта. Все отново намира време, с цел да свърши една от първите си значими задания преди публично да напусне света на децата и да се трансформира във възрастен.

„ Инструкторът беше доста прецизен, което е доста хубаво - те би трябвало да са такива! Не бях нервозен, а по-скоро осъзнавах, че би трябвало да взема изпита. Това ми донесе малко напрежение. В следствие не направих път на две коли “, споделя нидерландецът през стилното издание.

Предимството на пътя е едно от най-важните правила, само че в това време е първото, което човек би трябвало да наруши, с цел да защищити себе си от близките от евентуален случай. За благополучие на Макс обстановките не са били съдбовни, тъй че взема сполучливо своята шофьорска брошура, а единствено 6 години по-късно детронира хегемона Люис Хамилтън, с цел да се трансформира на собствен ред в най-хубавия водач във Formula 1 с тима на Red Bull Racing.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР