Двукратният шампион с Бостън Селтикс Седрик Максуел обяви ЛеБрон Джеймс

...
Двукратният шампион с Бостън Селтикс Седрик Максуел обяви ЛеБрон Джеймс
Коментари Харесай

Легенда на Бостън критикува Джордан и възхвали ЛеБрон

Двукратният първенец с Бостън Селтикс Седрик Максуел разгласи ЛеБрон Джеймс за най-великия състезател в историята на играта. MVP на Финалите от 1981 година се аргументира с това, че ЛеБрон постоянно споделя мнението си за наболелите обществени проблеми, за разлика от Майкъл Джордан.

" ЛеБрон Джеймс е най-великият състезател сега. Той държи това самопризнание освен поради баскетболната страна, само че и поради обществените проблеми. Той взе участие във всеки обществен въпрос, който се преглежда от общността.

Когато някой каже " Млъкни и дриблирай ", ЛеБрон Джеймс се намесва и поддържа това, в което има вяра. Това оказва въздействието си съгласно мен. Точно поради това считам, че повече играчи от НБА би трябвало да се засилват и да намерят същата храброст ", съобщи Максуел.

64-годишният някогашен състезател подлага на критика легендата на Чикаго Джордан за това, че не взима присъединяване в политическите проблеми и се интересува само от облагите си.
" По време на пандемията в Джорджия имаше магазин за обувки, който пусна кецовете на Джордан за продажба. Всички тези деца, които даже бяха без маски, се пробваха да купят обувките му. Дали " Найки " имаше потребност от подобен тип гласност? Дали Джордан имаше потребност от същото? ", запита Максуел.
Колаж: ClutchPoints
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР