Двукратният шампион от риалити шоуто „Биг Брадър” е купил просторна

...
Двукратният шампион от риалити шоуто „Биг Брадър” е купил просторна
Коментари Харесай

Джино купил къща за годеницата си в Бояна! Феновете му не вярват: Те нямат пари за сандвич,къща купили, дрехите им от 5 лева.

Двукратният първенец от риалити шоуто „ Биг Брадър” е купил просторна къща в столичния квартал „ Бояна”, където цените на парцелите вървят сред 150 бона и няколко милиона. „ Нашият пръв дом дружно! Много съм благополучен!”, похвали се той.

От видеоклипа, който Джино разгласява в обществената мрежа, се вижда, че къщата е първокласно обзаведена. Бианкалана оставил на половинката си да се занимава с интериорния дизайн, тъй като й имал цялостно доверие. Риалити звездата се завърна дефинитивно в България преди две години, а актуалната си обичана са дружно от една. Не е ясно по какъв начин тъкмо се устоя в родината, само че съгласно осведомени разчита на фамилния бизнес с камиони в Чикаго, който към момента му носи положителни приходи.

В същото време мрежата завря от мнения на негови почитатели. В доста от тях злобари показват подозрения, че Джино разполага със средства за тузарска къща в Бояна.

Ето дребна част от тях:
Те нямат пари за сандвич,къща купили.Дрехите им от 5 лв.. Този е цялостно менте, от горната страна до долу и назад.Като започнеш с подправеното му и име и приключиш с двете му подарени " победи " от Тъпарев и Тушев в Баш Брадъра. Тия са такива първенюта,никой не се занимава с тях,ама те държат да ни се навират в очите
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР