Двукратната шампионка от Откритото първенство на Австралия Наоми Осака планира

...
Двукратната шампионка от Откритото първенство на Австралия Наоми Осака планира
Коментари Харесай

Наоми Осака с натоварена програма след завръщането си на корта

Двукратната шампионка от Откритото състезание на Австралия Наоми Осака възнамерява да взе участие в много шампионати след завръщането си на корта след 15-месечно неявяване.

Японката роди щерка си Шай през юли и се върна в игра за първи път от септември 2022 година в Бризбейн този месец, където победи Тамара Корпач, преди да загуби в три сета от някогашната номер 1 в света Каролина Плишкова.

Преди шампионата от Големия шлем в Мелбърн, който тя завоюва през 2019 и 2021 година, 26-годишната японка сподели, че даже може да играе толкоз доста събития, колкото като госпожица.

" Определено премислям тази година да играя на доста шампионати. Може да се върна към графика, който имах, когато бях на 18 или нещо такова ", съобщи тя на конференция в Мелбърн.

" Мисля, че сега в действителност би трябвало да играя доста мачове и се надявам да имам в действителност добър завършек на годината. В момента графикът ми е цялостен с шампионатите, в които желая да вземам участие. Определено тялото ми е доста по-различно от това преди раждането на Шай. Затова трябваше да поправям доста стила си на игра ", добави тя.

Осака се изправя против 16-ата сложена Каролин Гарсия в първия кръг на Откритото състезание на Австралия, което стартира в неделя, и не си прави илюзии по отношение на идния конфликт.

" Тя е сложена. Винаги, когато играя с нея, виждам, че е невероятна. Тя има всеки удар, от който се нуждае, състезател от топ пет. Първоначално си помислих: " Добре, това е мъчно ", само че несъмнено ще се опитам да реализира това, което желая. Надявам се по време на мача да съумея да се оправя както би трябвало. По чудноват метод се веселя, че играя против сложена и се надявам, че в случай че съумея да мина през това, идващият мач няма да бъде толкоз сложен ", разяснява още японката. /БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР