Двубоят с Локомотив Пд по никакъв начин не е решен,

...
Двубоят с Локомотив Пд по никакъв начин не е решен,
Коментари Харесай

Балъков: Мачът с Локо Пд не е решен, видяхте Барса и Аякс

Двубоят с Локомотив Пд по никакъв метод не е решен, предизвести основният управител на Етър Красимир Балъков. „ Виолетовите “ одобряват в петък, 10 май, от 17:15 ч. пловдивчани в мач-реванш след победа с 2:0 в Пловдив.

Срещата от полуфиналния плейоф за систематизиране на местата от 7 до 10, ще можете да наблюдавате по NOVA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и GONG.BG.

„ Чака ни доста тежък мач, резултатът не би трябвало да ни заблуждава. Отново приканвам всички да дойдат да ни поддържат от първата до последната минута, тъй като нещата не са решени. Виждате какво става в огромния футбол, какъв брой сякаш ясни бяха мачовете, а какво се случи и с Барселона, и с Аякс… Резултатът ни в Пловдив въобще не би трябвало да ни заблуждава. Излизаме и си търсим нашата игра, да създадем и добра атмосфера на стадиона, с цел да можем да се оправим по-лесно и с този тежък съперник”, показа Балъков, представен от формалния уебсайт на Етър.

„ Засега нямаме здравословни недоволства, а функционално всеки се пробва да се възвърне, тъй като цикълът е доста сбит. Освен Петков и Почански нямаме отсъстващи, има единствено леки недоволства, само че не и нещо съществено, което да ни тормози. В последния миг ще вземам решение за групата и с кои футболисти ще излезем в петък “, съобщи Балъков.

Целта си остава седмото място, само че тактиката е мач за мач, сподели наставникът.

„ Дай Боже, да мине всичко както би трябвало, имаме задоволително време да се подготвим за идната среща. Нямаме друга опция и би трябвало да дадем всичко от себе си. Но мислим мач за мач. Нека първо да отстраняваме Локо (Пд), като използваме тази удобна преднина. После Славия и Ботев (Враца) имат напълно друг жанр на игра. Ако се класираме за баража за Лига Европа, програмата отново става сгъстена с мачове през 3-4 дни. Най-важно е мотивацията на играчите да резервира настоящето си равнище “.

Красимир Балъков бе безапелационен, че писанията за неговото бъдеще не разконцентрира играчите на Етър, а даже ги вършат по-сплотени.

„ Моите футболисти са по този начин възпитани и от треньорския щаб по този начин работим с тях, че знаят какво е най-важно за тях. Нямам и милиметър чувство, че нещата, които излизат за мен в общественото пространство, въздействат по някакъв метод на тима. Напротив, те са по-сплотени, виновни и съсредоточени! Знаят си отговорностите и това може единствено да ме радва, тъй че въобще няма пробойна от спекулирането с моето име. Аз съм обществена персона, постигнал съм доста във футбола и е обикновено в българските медии да излизат разнообразни неща. Свикнали сме с това и футболистите на Етър го знаят “, разяснява Балъков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР