Двубоят между иберийците и кръстоносците е с начален час 21:00.

...
Двубоят между иберийците и кръстоносците е с начален час 21:00.
Коментари Харесай

Португалия и Швейцария се изправят един срещу друг, за да определят последния 1/4 финалист

Двубоят сред иберийците и кръстоносците е с начален час 21:00.

Иберийците съумяха да доближат за втори следващ път до директните елиминации след Мондиала в Русия, където отпаднаха от Уругвай на 1/8-финал. Те се показаха устойчиво в първите две срещи, само че загубата от Южна Корея остави известни подозрения.

Притеснителна са и формата и държанието на суперзвездата на отбора Кристиано Роналдо. 37-годишният футболист има един гол досега на Световното, само че с реакцията си при промяната против корейците, несъмнено разбуни още веднъж духовете.

Швейцария пък приключи на второ място в групата на един от главните любимци за трофея - Бразилия, като само головата разлика раздели двете селекции.

За “кръстоносците ” това е трето следващо постигане на директните елиминации. Те също по този начин ще желаят да пресечен отрицателната серия от четири следващи отпадания на тази фаза на 16-те най-хубави.

След дуела със Сърбия Мурат Якин съобщи, че неговите ученици ще създадат всичко допустимо да се опълчват на Португалия. Последната среща в Лигата на нациите потвърди, че това е допустимо - швейцарците изгубиха от този съперник при започване на юни с 0:4, само че се реваншираха с победа с 1:0 седмица по-късно.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР