Двойният стандарт е широко разпространен у нас и особено си

...
Двойният стандарт е широко разпространен у нас и особено си
Коментари Харесай

Борис Бонев се уплаши за живота си от слухове, но се подиграва на атентата срещу главния прокурор

Двойният стандарт е необятно публикуван у нас и изключително си проличава в една общественост. Когато преди години един развъртян болт на Лозан Панов стана причина за съвсем международна интрига, а някой даже го одобриха като опасност за националната сигурност.

Не по-различен беше казусът с Борис Бонев, който през обществените мрежи разгласи, че „ имал информация, че някой го заплашва “. Цялата страна беше вдигната на крайник, избрани публицисти се тормозиха за живота на общинския консултант, завъртяха се чутовни конспирации. Заговори се за готвено нападение, само че след редица инспекции нищо сходно не се потвърди, а въпросните служби, които Бонев беше намесил даже не знаеха за сходни „ закани “.

Днес обаче, когато бе осъществен атентат против основния прокурор Иван Гешев, брачната половинка и двете му деца, на същия Бонев му е извънредно смешно. Общинският консултант от „ Спаси София “ не вижда нищо ужасно в това да гръмне бомба до колата на обвинител номер 1, която едвам не умъртви него и фамилията му. Напротив, Бонев се забавлява като пуска извънредно неуместни смешки и съпоставения с дупки по улиците, които да осмеят другояче нечувания опит за нападение против основния прокурор на България, без значение кой е той и по какъв начин се споделя.

Не желаеме даже да си представяме какво щеше да стане, в случай че преди година Бонев намерил даже колелото си със спукана или нарязана гума. Сигурно тогава щяха да желаят освен родните, само че и задгранични служби да проверяват „ опита за нападение против него “.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР