Двойната шампионка на UFC Аманда Нунеш планира да се оттегли

...
Двойната шампионка на UFC Аманда Нунеш планира да се оттегли
Коментари Харесай

Аманда Нунеш обмисля оттегляне

Двойната шампионка на UFC Аманда Нунеш възнамерява да се отдръпна от ММА. 32-годишната бразилка е с връх 20-4 в ММА и държи купите в категория петел и перо. В началото на месеца тя победи Фелиша Спенсър и отбрани купата си в категория перо. Аманда стана първият двоен първенец, който пази и двете си трофеи.

Нунеш е в серия от 11 следващи победи и няма загуба от 6 години. Аманда беше посетител в бразилското телевизионно шоу " Esporte Espetacular " и отвори вратата за отдръпването си от спорта:
View this post on Instagram
A post shared by Amanda Nunes (@amanda_leoa) on Jun 8, 2020 at 11:56am PDT

“Постигнах всичко, което желаех в ММА. Сега съм добре и мога да продължа напред с нещо ново. Може да открия нови гении, да стана треньор и да оказа помощ на девойките. Сега съм стигнала миг, в който мога да се отдръпва, само че мога и да се удрям.

В момента няма какво повече да се направи в категорията. Със сигурност ще съм в залата на славата на UFC. Моя живот продължава напред, и в случай че спра в този момент, то от UFC ще ми окажат нужната поддръжка.”

Това не е първия път, в който тя приказва за отдръпване от ММА. Нунеш показа преди години, че ще се отдръпна от ММА, само че все пак направи още няколко борби. Сега тя чака бебе със своята другарка и очевидно това ще е преломен миг за нея в кариерата й. View this post on Instagram
A post shared by Amanda Nunes (@amanda_leoa) on Jun 11, 2020 at 9:27am PDT
mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР