Двойната брадичка е много често срещана черта на лицето, която

...
Двойната брадичка е много често срещана черта на лицето, която
Коментари Харесай

Как да скрием двойната брадичка

Двойната брадичка е доста постоянно срещана линия на лицето, която се среща при милиони хора. Ако желаете да прикриете двойната си брадичка, има няколко лесни метода да я скриете. Помислете за смяна на грима, прическата и стилния си жанр, с цел да наблегнете другите черти на лицето си. След като изпробвате тези тактики, има някои спомагателни трикове, които можете да употребявате, с цел да накарате двойната си брадичка да изчезне.

 

Как да скрием двойната брадичка

1. Контуриране на лицето

 двойната брадичка Как да скрием двойната брадичка фотография: pinterest

Един от най-хубавите способи да замаскирате и скриете двойната брадичка е контурирането с грим. Номерът е да употребявате формули за матиране и да намерите най-хубавите нюанси за вас. Обикновено това е колорит, който е два тона по-тъмен от цвета на кожата ви и има леден или сивкав нюанс.

За да приложите контура, начертайте линия над челюстната кост и тъкмо под челюстната кост. С по-светъл колорит може да бъде и коректор, подчертаващ линията на челюстта. Уверете се, че смесвате, тъй че да няма остри линии или петна.

2.Изберете V-образно деколте, с цел да отклоните погледа от брадичката си.

Носенето на риза с по-отворено деколте ще попречи на хората да се концентрират върху двойната брадичка и шията ви.V-образното деколте също по този начин оказва помощ раменете ви да наподобяват по-свързани. Освен V-образното деколте, помислете дали да не разгледате в допълнение и облекла с деколте вид „ лопатка “, защото тези стилове притеглят повече внимание към раменете и гърдите ви.
Опитайте се да избягвате ризи и блузи, които имат бижутерско деколте. Бижутерските деколтета обгръщат шията и притеглят повече внимание към региона на брадичката.

3.Изпробвайте разнообразни типове шапки.

 двойната брадичка Как да скрием двойната брадичка фотография: pinterest

Носенето на шапка ще ви помогне да привлечете вниманието към горната част на главата си, вместо към региона на брадичката, а и те се съчетават добре с плътни цветове.Ако имате квадратно лице, пробвайте заоблени шапки като барета и избягвайте шапки с наклонени краища. Ако имате сърцевидно лице, шапките с по-наклонени периферии ще добавят формата на лицето ви.
Ако имате кръгло или ромбоидно лице, изберете шапка, която стои на задната част на главата ви. Квадратните форми на лицето наподобяват най-добре с кръгли шапки. Това ще ви помогне да прикриете двойната брадичка.

4.Използвайте коректор, с цел да започнете процеса на контуриране.

, който е с към два нюанса по-тъмен от нюанса на декор дьо тена ви. С помощта на приблизително огромна четка започнете да нанасяте коректора от мястото под ухото до ръба на челюстта с меки и плавни придвижвания. След като приключите с нанасянето на коректора, използвайте пенообразен козметичен блендер, с цел да смесите грима с кожата.
Целта на коректора е да сътвори сянка, която да блокира двойната брадичка. Ако съумеете изкуствено да създадете усещането, че имате по-силна и изразена линия на челюстта, двойната брадичка няма да бъде толкоз забележима.
Може да се наложи да контурирате няколко пъти, преди да усвоите техниката.

 

 

5.Добавете руж, с цел да наблегнете бузите си.

 двойната брадичка Как да скрием двойната брадичка фотография: pinterest

Допълнителен грим като руж може да притегли повече внимание към бузите ви.

Използвайте по-дебела с кръгли придвижвания. Движете се напред-назад сред слепоочието и центъра на бузата.
Можете да употребявате и хайлайтър, с цел да добавите цвят и искра към бузите си. За съвършен резултат ви предлагаме най-новата сбирка от Поставете го по скулите, където към този момент сте нанесли ружа. Това ще ви придаде тип, който ще ви отстрани двойната брадичка.

6.Оставете бретона си да порасне, в случай че имате подобен.

Ако желаете да отвлечете вниманието от двойната брадичка, помислете за прав, централно ситуиран бретон. Той може да стига малко под линията на веждите и ще ви помогне да извършите двойната брадичка по-малко забележима.
Обмислете опцията да си извършите непряк бретон. Макар и друг от централния бретон, развъждането на непряк бретон оказва помощ да придадете на лицето си неповторима асиметрия. Това може да добави нова дълбочина на външния ви тип, като в същото време отклони вниманието от брадичката ви.

 

 

7.Опитайте се да изберете къса прическа, с цел да отвлечете вниманието от двойната брадичка.

 двойната брадичка Как да скрием двойната брадичка фотография: pinterest

Бобът е съвременен вид за хората, които харесват по-къси прически и не желаят да натъртват толкоз на бретона. По-дългият фасул, който пада под брадичката, може да помогне лицето ви да наподобява по-слабо.
Късата прическа ще ви помогне да се справите с двойната брадичка.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР