Двойката, която се сформира пред очите на зрителите в четвърти

...
Двойката, която се сформира пред очите на зрителите в четвърти
Коментари Харесай

Фейгин и Георги от Игри на волята признаха коя е любимата им поза

Двойката, която се образува пред очите на феновете в четвърти сезон на " Игри на волята " - плувецът Георги и шампионката по фигурно пързаляне Александра Фейгин, към този момент споделя горещи детайлности от интимния си живот. 

Макар и хубавицата да е единствено на 19 година и да е към момента прекомерно нежна и млада, тя се престрашава да приказва намерено за връзките си с Георги, за който признава, че е първото ѝ съществено гадже в живота. Той, от своя страна, твърди че е изпечен сваляч и може би салдото посред им ги прави щастливи.
                             

Двамата наподобяват още по-влюбени през днешния ден, месеци след финала на шоуто. А публично връзката им е почнала в средата на август, което значи, че се е случило след края на фотосите на " Игри на волята ".

Георги и Фейгин дадоха изявление за Vbox7, в което разкриха, че за момента не изпитват ревнивост един към различен, само че и не си дават взаимно мотиви за такава. Също по този начин споделиха, че в секса били класическа двойка, а обичаната им поза е кучешката. 
                             

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР