Двойка усукани жени се записаха как насилствено хранят уязвимата си

...
Двойка усукани жени се записаха как насилствено хранят уязвимата си
Коментари Харесай

Жени отвлякоха жертва и я накараха да яде човешки изпражнения в ужасно шестчасово изпитание

Двойка усукани дами се записаха по какъв начин принудително хранят уязвимата си жертва с чаша и изпражнения в хода на шестчасово тестване, преди да я атакуван полово.

Елиша Робинсън и Джоди Колвин, и двете на 23 години, сложиха 21-годишната жена с обучителни усложнения през пъкъла, откакто я отвлякоха, преди да я подложат на продължителни мъчения. Освен че беше накарана да яде екскрементите, тя беше нападната и беше излята с белина и вряла вода, откакто я водиха в бунгало.

Двойката беше затворена за 12 години и девет месеца в Кралския съд в Норич след на правосъдните заседатели бяха разказани детайлности за варварското нахлуване. 17-годишно момче, което по това време е на 16 години и не може да бъде посочено по юридически аргументи, също беше наказано на шест години затвор в център за задържане на младежи поради присъединяване си. Съдът изслуша по какъв начин двете дами били надрусани с кокаин и си изпращали чат известия, насърчавайки се взаимно да атакуват жертвата. След това снимаха унизи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР