Двойка туристи направи нещо много скандално на круизен кораб и

...
Двойка туристи направи нещо много скандално на круизен кораб и
Коментари Харесай

Изхвърлиха от круиз семейство заради шумен секс

 Двойка туристи направи нещо доста скандално на круизен транспортен съд и принуди управлението на круиза да ги изхвърли от кораба. Мъжът и дамата се отдали на буйни интимни милувки по време на двуседмичното си странствуване в Карибско море.

Въпреки това проявата на двамата туристи провокирала такова мощно неодобрение, че те били свалени от плавателния съд в Барбадос.

Причината е, че двойката била извънредно шумна по време на секс. На всичкото от горната страна го правела на отворена врата, оповестява " Сън “, представени от " Блиц ".

Германката Ренате Ф. и брачният партньор ѝ Фолкър описаха, че си резервирали пътешестване на кораба “Mein Shiff 5 ", който потеглил на странствуване на 1 април.

Докато корабът бил на котва в Барбадос, двамата се разгорещили в каютата, само че не запомнили да затворят вратата на балкона.

След края на акта ненадейно двамата почнали да се карат шумно. Не се стигнало до принуждение, нито пък били нанесени материални вреди. След абсурда Фолкър отишъл под душа, а Ренате запалила цигара на балкона.

След това на вратата им се почукало. Били мениджърът и охранител, които им споделили, че би трябвало да изоставен по предписание на капитана.

Изхвърлени на Барбадос, германците трябвало да похарчат хиляди евро за хотел и самолетен билет до Париж, а по-късно да заловен трен за Германия. Заради това фамилията съди круизната компания “Tui Cruisees ". Те желаят обезщетение за " болката “ и за пътните разноски. Според тях, капитанът е нарушил задължението си да се грижи за тях.

От компанията показаха, че са наясно със случая и че сигурността на гостите е най-важният им приоритет. Според тях, те са били в правото си да изгонят германците и са го създали, с цел да предпазят както тях, по този начин и останалите пасажери на борда.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР