Двойка съди болницата на метрото в Атланта, след като казаха, че лекар е обезглавил бебе по време на раждане

...
**ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Подробностите за тази история са смущаващи и може да
Коментари Харесай

**ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Подробностите за тази история са смущаващи и може да са нагледни за някои.

Семейство съди местен болница, след като казаха, че лекар е обезглавил детето им по време на раждането.

Майкъл Дудна от Канал 2 беше в Ривърдейл в сряда, където адвокатът на семейството обяви делото срещу Южния регионален медицински център, болницата, където 20-годишният -старата Джесика Рос роди с първото си дете на 9 юли.

[ИЗТЕГЛЯНЕ: ]

Какво се е случило оттам нататък, е изложено в съдебно дело, в което се твърди, че са допуснати множество погрешни стъпки и опит за лъжете и мамете и се опитвайте да прикриете ужасяващия инцидент.

„Това е една от най-тъжните, впечатляващи и ужасяващи ситуации, които някога съм виждал“, каза адвокат д-р Родерик Едмънд. „Надеждите им се превърнаха в кошмар, който беше прикрит от Южния регионален медицински център.“

АКТУАЛНИ ИСТОРИИ:

Множество хора участваха в инцидент със стрелба в паркинг-гараж в болница „Грейди“, полиция кажи

Жена от Атланта е с ампутиран крак след заразяване с месоядни бактерии на Бахамските острови

3 убити, 4 тежко ранени при катастрофа с няколко коли, включваща автобус MARTA

В делото се твърди, че след 10 часа раждане бебето е заклещено и че лекарят на семейството, д-р Трейси Сейнт Джулиан, е продължил с часове да се опитва да извади бебето.

Според делото, лекарите дръпнаха главата и шията на бебето толкова силно и манипулирани толкова силно, че костите в черепа, главата и шията на бебето бяха счупени.

Часове по-късно в делото се твърди, че лекарите са направили цезарово сечение и намерил бебето обезглавено. Вместо да кажат на двойката, в делото се казва, че лекарите са се опитали да прикрият случилото се, като им казаха, че нямат право на безплатна аутопсия, насърчавайки кремацията и скривайки какво се е случило, когато поискаха да видят детето.

< p>[РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ: ]

„Когато увиха бебето плътно, те подпряха главата на бебето върху одеялото, за да изглежда, че главата е прикрепена, когато не беше“, Едмънд каза.

Историята продължава

Сюзън Уит е адвокат по лекарска злоупотреба, която разгледа случая с Channel 2 Action News.

„Това е опит за измама и измама на семейството,“ Вит казах. „Мисля, че това е една от най-възмутителните ситуации, които съм виждал през моите 25 години адвокатска практика. „

Сега семейство, майка и баща се справят със скръбта, докато съдят хората, които смятат за отговорни.

Дудна се опита да се свърже със Сейнт Джулиан, но не получи отговор.

>

Болницата каза, че законите за поверителност на пациентите не им позволяват да обсъждат случилото се, но наричат ​​загубата „сърцераздирателна“ и казаха, че искрените им молитви са със семейството и екипа, който се е грижил за пациента.

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР