Двойка прекара месеци в безпокойство за дълг от £3,4k за

...
Двойка прекара месеци в безпокойство за дълг от £3,4k за
Коментари Харесай

„Ужасното“ изпитание на двойката със сметка за енергия от 3400 британски лири, при което съдебните изпълнители чукаха на вратата им

Двойка прекара месеци в безпокойствие за дълг от £3,4k за сила, който упорстваха, че не е техен – и даже правосъдните реализатори почукаха на вратата.

Джес Брамли, 31, и Джонатън Уилямс, 33, бяха сигурни, че са останали с доставчика EDF, откакто се реалокираха в нов парцел в Къркбиморсайд, Йоркшир. Но те също по този начин бързо започнаха да получават сметки за газ от Scottish Power – макар че в никакъв случай не са си създали акаунт във компанията.

След това те получиха пакет за добре пристигнали от енергийната компания, откакто живееха в парцела от над година. И единствено няколко месеца по-късно Джес и бебето й били посрещнати от правосъдни реализатори на прага им, настояват те - до момента в който тя кърмела. Енергийният омбудсман стартира следствие и откри, че EDF са единствените снабдители на парцела.

Scottish Power се извини. Джес, началник на екип, сподели: „ Цялото нещо ме накара да се усещам извънредно. Получихме тази голяма сметка, до момента в който аз и Джонатон се опитвахме да купим къща, те ни дадоха опц...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР