Двойка, която желае да се ожени, трябваше да отложи сватбата

...
Двойка, която желае да се ожени, трябваше да отложи сватбата
Коментари Харесай

Булката предизвика разгорещен дебат, след като таксува гостите на сватбата за вечеря

Двойка, която желае да се ожени, трябваше да отсрочи сватбата си заради дефицит на пари и в този момент желае гостите сами да платят за вечерята им.

Докато мнозина мечтаят да се оженят за любовта на живота си, не е загадка, че сватбата може да бъде доста скъпа спекулация. Независимо дали става въпрос за огромно или малко събитие, има доста неща за образуване и възнаграждение – от сватбената рокля до костюмите, цветята, местоположението, гостите и други.

Според Националното изследване на сватбите за 2022 година от Hitched, междинната женитба в Обединеното кралство е коствала £18 400 през 2022 година Това е с шест % повече от междинната сума, изхарчена от двойките през 2021 година, която е £17 300. Разработването на бюджета ви е значимо, преди да планирате огромния ден.

Булката е изправена пред алтернатива по отношение на дребната си женитба през май тази година; тя искаше единствено дребна услуга с 30 посетители, само че фамилията й сподели, че всички би трябвало да излязат за храна по-късно. Булката обаче споделя, че е дала да се разб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР