Двойка, която е нападана от онлайн тролове заради разликата във

...
Двойка, която е нападана от онлайн тролове заради разликата във
Коментари Харесай

Мъж, на когото се подиграват, че е „твърде грозен за красивата си съпруга“, разби интернет троловете

Двойка, която е нападана от онлайн тролове поради „ разликата във външния им тип “, отвърна на троловете. Скот от Хюстън, Тексас, и брачната половинка му Дивайн от Филипините са дружно от седем години, откакто тя му изпраща известие във Фейсбук, мислейки, че той е някой различен. 

След няколко диалога двойката стартира връзка от разстояние, преди Дивайн да се реалокира в Съединени американски щати и двойката да се ожени.

През 2021 година двойката стартира да разгласява видеоклипове в TikTok за своята връзка и любовна история, само че стотици жестоки критици отхвърлят да повярват, че те биха могли „ в миналото да бъдат дружно “ и упрекват връзката им, че е „ подправена “.

Но те си затварят очите за злобарите и вместо това споделят по какъв начин бракът им единствено се развива и укрепва.

Скот страда от хронично автоимунно заболяване, наречено склеродермия, което стартира, когато е на 13 години, и променя външния му тип, само че споделя, че „ не се чака да се утежни “. Връзката им притегли вниманието на масите и през последните две години те набраха повече от половин милион почитатели в TikTok.  

Мнозина допускат, че Дивайн е със Скот единствено тъй като той „ има пари “ или с цел да получи „ зелена карта “, с цел да остане в Съединени американски щати. Но те постоянно осмиват злобарите и наподобява не разрешават на мненията да им повлияят. 

Още през ноември 2017 година Скот посетил Дивайн във Филипините за първи път, а по-късно ѝ предложил брак. Двамата не престават връзката си от разстояние в продължение на четири години, до момента в който Дивайн не се реалокира в Съединени американски щати.

Във връзка с обидните мнения той сподели: 

Защото виждаш едно и също нещо още веднъж и още веднъж. Просто към този момент няма резултат. Ние сме просто двама естествени хора… постоянно ще има някой, който няма да се замисли за това (външния ти вид).

Дивайн съобщи, че е ‘болезнено’ да мисли, че другите считат, че тя е със Скот единствено по финансови аргументи, и твърди, че това не може да бъде по-далеч от истината.

@divinerapsing

How about now?

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР