Дворецът Кенсингтън направи рядко изявление относно Кейт Мидълтън и възстановяването

...
Дворецът Кенсингтън направи рядко изявление относно Кейт Мидълтън и възстановяването
Коментари Харесай

Дворецът Кенсингтън за Кейт: Принцесата трябва да си почива и да се възстанови

Дворецът Кенсингтън направи рядко изказване по отношение на Кейт Мидълтън и възобновяване й от коремната интервенция. Това се случва поради спекулациите за здравето на принцесата. 

Говорител на Кейт сподели: „ От самото начало бяхме ясни, че принцесата на Уелс ще си почива до Великден и дворецът Кенсингтън ще прави изказвания единствено когато има нещо значимо. " По думите на представителя принцесата е добре.

След непредвиденото отдръпване на принц Уилям от възпоменателната работа в чест на починалия му кръстник във вторник, опасенията по отношение на положението на принцеса Кейт набъбнаха в интернет. Те подхраниха вълна от теории, макар че източник от двореца показа, че Кейт се възвръща сполучливо. 

В първичното изказване за нейната интервенция, оповестено на 17 януари, дворецът Кенсингтън сподели, че принцеса Кейт „ желае персоналната й здравна информация да остане поверителна ".

Те също по този начин споделиха упования график за нейното възобновяване. То включваше 10 до 14-дневен престой в болничното заведение след операцията и нескончаем интервал на възобновяване вкъщи без връщане към публични отговорности до след Великден. В последна сметка Кейт напусна болничното заведение на 29 януари - 13 дни след процедурата. 

„ Разумно е да си почива по-дълго ", сподели източник, непосредствен до кралското семейство, пред PEOPLE. „ Това е страховит образец за нас, защото постоянно ни споделят да се върнем на работа допустимо най-скоро, което може да бъде нездравословно. Добре е за всички да забележим по какъв начин принцесата желае първо изцяло да се възвърне и по-късно да се завърне към отговорностите си. Имаме какво да научим от това. "

Принц Уилям се завърна към кралските си отговорности този месец, откакто си взе отмора, с цел да помогне на брачната половинка си. Той се опита и да поддържа нещата естествени за техните деца принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи.

Уилям даде настояща информация за възобновяване на принцеса Кейт, в това число че за нея са се грижили две „ благи и невероятни " медицински сестри.

Отсъствието на Кейт от общественото пространство е в внезапен контрастност с крал Чарлз, който се изправи пред личните си здравословни борби през последните седмици.

75-годишният монарх се подложи на процедура за лекуване на увеличена простата през януари и разкри диагнозата си рак на 5 февруари (неговият рак обаче се счита, че не е на простатата). Въпреки че не е правил обществени изяви, е забелязан да върви на черква с кралица Камила, да споделя изказвания, до момента в който работи и даже да се появява във видео, в което чете писма от доброжелатели.

„ Принцесата на Уелс прави оценка интереса, който ще провокира това изказване. Тя се надява, че обществеността ще разбере желанието й да поддържа колкото се може по естествен живот за децата си, както и желанието й персоналната й здравна информация да остане поверителна ", се споделя в първичното изказване на двореца по отношение на нейната интервенция. 

Операцията на принцеса Кейт идва след натоварения за кралската персона декември.

На 5 декември тя пое двойно дежурство със утринно посещаване в болница и вечерен банкет в Бъкингамския замък. Кейт беше и хазаин на третия си годишен коледен концерт в Уестминстърското абатство на 8 декември, който бе центриран към акцията й " Shaping Us ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР