Двоен удар реализира Камелия в рамките само на няколко дни.

...
Двоен удар реализира Камелия в рамките само на няколко дни.
Коментари Харесай

Камелия Нахрани Колегите Си: Поквариха Бизнеса Ни

Двоен удар осъществя Камелия в рамките единствено на няколко дни. Певицата възпя някогашния си началник инж. Митко Димитров и в това време съкруши колежките си, като ги упрекна, че са покварили бизнеса с фолк турнетата.

Блондинката, която през задаващия се януари ще навърши достолепните 47 години, се завърна от страната на неограничените благоприятни условия, където имаше серия от концерти. „Планираните бяха малко над 10, само че поради огромния интерес станаха 14“, похвали се Камелия и добави, че при всяка от изявите си пяла онлайн по два часа и половина.

Устатата певица акцентира какъв брой е щастлива и удовлетворена от триумфа на турнето си в Съединени американски щати, защото последното й било преди 10 години. Затова Камелия забелязала измененията.

Колегите й, които през това време са правили концерти оттатък Океана, претупвали изявите си и хората се разочаровали. Това е и повода в начаото да бъдат предубени към Камелия, само че бързо били опровергани.

„Много мои сътрудници са гостували и бизнесът е безнравствен. Защото, когато българите в чужбина заплащат 45 $ вход, желаят изпълнителят да пее онлайн. За тях това е обикновено. Когато някой пристигна и си претупа прогграмага, просто с цел да анулира ангажимент, остават разочаровани. Наистина, посрещнаха ме с съмнение, надали не, че ще получат от мен същото поведение“, разкрива певицата, представена от „Уикенд“. В последна сметка съумяла да ги отпусне и да ги забавлява по собствен си метод.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР