Движението за права и свободи продължава да бъде гарант за

...
Движението за права и свободи продължава да бъде гарант за
Коментари Харесай

Карадайъ: Лош пример е отричането на приноса на българския етнически модел, чийто идеолог е Ахмед Доган

Движението за права и свободи продължава да бъде поръчител за народна власт и евроатлантическата ориентировка на страната. Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ пред младежката организация на партията, която означи 20-ата си годишнина. Проявата е проведена взаимно с фондация " Фридрих Науман " за Югоизточна Европа и събра над 30 интернационалните посетители.

Младите хора би трябвало да вземат участие в процесите по взимане на политически решения, само че и да оказват помощ за обезпечаването на присъединяване на разнообразни групи жители в тези процеси, акцентира Карадайъ. Той добави, че най-важно от тази позиция е образованието.

Лош образец е отричането на приноса на българския етнически модел, чийто идеолог е почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган, сподели още настоящият ръководител на партията.

" Българският етнически модел, съгласно нас, е най-важният конвертируем политически артикул, който успяхме да осъществяваме. Имаше кротичък преход от тоталитаризъм към народна власт. Днес вместо към интеграция се върви към обществено изключване ", съобщи Мустафа Карадайъ.

Евродепутатът и ръководител на МДПС Илхан Кючук акцентира, че бъдещето, което касае новите генерации, минава през образованието и науката:
" Отговорът на младежката безработица е това да сътворяваме млади бизнесмени и да използваме капацитета на младежите. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР