Движението за национална кауза (ДНК) с инициатори тв звездите Иван

...
Движението за национална кауза (ДНК) с инициатори тв звездите Иван
Коментари Харесай

Кампанията на Иван и Андрей възмути потребители в социалните мрежи

Движението за национална идея (ДНК) с основатели тв звездите Иван Христов и Андрей Арнаудов стартира осведомителна акция против демографската рецесия в страната. Посланията под надпис " Направи го в този момент " провокираха спорни мнения в обществените мрежи, написа dir.bg

Едва ли има човек, който отваряйки си Фейсбука, да не попадне на многочислените постове, свързани с акцията и стотиците мнения, които " валят " под тях.

Потребителите всеобщо разгласяват фотоси с екрани, които към този момент добиха необятна известност.

" Важното е не децата и майките да имат права, значимото е броя им да е по-голяма - това е посланието на тази подправено положителна акция ", написа Силвия Недкова във Facebook.

Елисавета Белобрадова, една от основателките на уеб страницата " Майко блага ", на собствен ред разяснява:

" Около тази организация и акциите ѝ има доста дебилни послания, цялостно безумие, популизъм и операции, само че в края на краищата поколенията се сменят. Идват други дами и след 10 години сигурно няма да се развеселявам на внуче. Или да не се развеселявам. Внуците са работа на децата ми. Аз бих се радвала да са добре и щастливи и здрави. "

Кристина Домозетова, която направи своя акция, учредена на една от визиите на плана, разгласява свои фотоси, на които носи сутиен с чашка " C ", добави:

" Тук съм, с цел да разглася на #иваниандрей, че:

1. Телата са си наша благосъстоятелност, а не средство за демографска политика;

2. Децата не са аксесоар и стока;

3. Цинично е да приказваш за по-висока раждаемост, когато опазването на здравето и просветителната система са на такова равнище и следим ужасяващи закононарушения, свързани с домашно насилие;

А, и нещо друго:

4. Чашката на сутиена е C за малко. След две кърмения става чашка L as in LONG. " /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР