Движението в платното за София в района на виадукта при

...
Движението в платното за София в района на виадукта при
Коментари Харесай

Ограничават движението в платното за София в района на виадукта при 67-ия км на АМ „Тракия“ от днес

Движението в платното за София в региона на виадукта при 67-ия км на автомагистрала „ Тракия “ ще бъде лимитирано, оповестиха от АПИ. 

Трафикът ще бъде пренасочен в двете посоки в платното за Бургас. Временната организация ще бъде въведена, с цел да продължи подмяната на дилатационни фуги на мостовото оборудване. При нужда в края на работната седмица – в петък, когато доста хора потеглят на път, и в неделя, когато множеството водачи се прибират към столицата, в правата ще се провежда реверсивно придвижване. Тогава ще бъдат обособявани по две ленти в посоката с натоварен трафик.

Предвидено е ремонтните работи да завършат до 10 юли.

От пътната организация приканват водачите да карат деликатно, със съобразена скорост, да съблюдават прецизно пътната сигнализация и да не подхващат рискови изпреварвания, с които да застрашат сигурността и живота на всички пътуващи. 

До 23 юни се лимитира придвижването в тръбата за Варна на тунел „ Витиня “ на автомагистрала „ Хемус “, оповестиха от АПИ. За да не се затруднява пътуването денем през нощта ще се ремонтира пожаро-известителната система на оборудването. От няколко пожара с коли са унищожени детайли от системата и с цел да се възстановят би трябвало да се спре трафикът за Варна.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР