Движението при 349-и км на АМ Тракия в платното за

...
Движението при 349-и км на АМ Тракия в платното за
Коментари Харесай

Ограничения по АМ Тракия заради ремонт на моста над р. Айтоска

Движението при 349-и км на Автомагистрала " Тракия " в платното за Бургас ще бъде краткотрайно лимитирано от 19 до 29 февруари. Причината - ремонт на фуги на моста над река Айтоска.

Трафикът ще минава в двете посоки в платното за София. Скоростта в сектора ще бъде лимитирана до 50 км/ч.

Също от 19 февруари се лимитира придвижването на камиони над 12 тона с ремаркета и полуремаркета по път III-164 Своге - Искрец - Бучин проход. Времената организация е за осъществяване на укрепителни действия на свлачище в квартал " Старо село " на град Своге.

Движението на транспортните средства се пренасочва по улица " Староселска " в Своге. Преминаването на трафика по обходния път ще е до довеждане докрай на укрепителните действия, които се чака да приключат до 31 март 2024 година За всички останали транспортни средства до 12 тона придвижването е без ограничаване.

Агенция " Пътна инфраструктура " моли водачите да карат внимателно със съобразена скорост, да съблюдават разпоредбите за придвижване и да не подхващат рискови изпреварвания, с които заплашват сигурността на всички останали пътуващи. Да не се употребяват спешните ленти по автомагистралите за по-бързо напредване при претрупан трафик. По този метод се попречва прекосяването на транспортните средства със специфичен режим на придвижване при положение на случай.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР