Движението на влаковете в страната постепенно се нормализира, въпреки усложнената

...
Движението на влаковете в страната постепенно се нормализира, въпреки усложнената
Коментари Харесай

Влаковете в страната вече се движат, но със закъснения

Движението на влаковете в страната последователно се възстановява, макар усложнената зимна конюнктура в избрани сектори. Някои от композициите пътуват със закъснения заради спешните престои и наложените понижения на скоростта в обособени железопътни сектори.
Поради насъбраните закъснения и зародилите повреди в преносимия състав от изобилните снегонавявания, множеството влакове отпътуват със забавяне още от началните си гари. Налага се и отменянето на доста композиции.
Към момента към момента не е изцяло възобновено придвижването в сектора Висока поляна - Хитрино, където е основана организация за презов на влаковете с дизелов локомотив до възвръща на зареждането в контактната мрежа.
Поради щедро снегонавяване не се реализира придвижване и в сектора сред гарите Копривщица и Антон. За пасажерите от престояващите в този сектор влакове е обезпечен транспорт с рейсове.
БДЖ приканва своите клиенти да се осведомят авансово при обмисляне на своето пътешестване, да търсят подпомагане от личния състав във влака при положение на видяни нередности като да вземем за пример: незатворени преходни порти, липса на отопление във вагоните или зародили насилствени престои.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР