Движението MeToo повдигна много въпроси за жертвите на сексуален тормоз

...
Движението MeToo повдигна много въпроси за жертвите на сексуален тормоз
Коментари Харесай

Били ли са жертва на сексуален тормоз Spice Girls

Движението MeToo повдигна доста въпроси за жертвите на полов тормоз в шоубизнеса. Звезди от сегашното и предишното за първи път описаха какво са претърпели. Подобни неща обаче не са случили на нито една от петте Spice Girls - или най-малко това научаваме от изявление на Мелани Си в подкаста Table Manners.

on Mar 3, 2020 at 8:56am PST

" Често ме питат за MeToo в музикалната промишленост и дали съм преживявала нещо сходно. Обикновено давам отговор: Шегувате ли се? Никой не е доближавал Spice Girls, тъй като мъжете ги беше боязън от нас. Знаеха, че в случай че закачат една, ще си имат работа с останалите четири - подкрепяхме се. "

Мел Си, позната в миналото като Sporty Spice, признава обаче, че са ги подценявали единствено тъй като са девойки.

" Искахме да сме известни, искахме да сме поп звезди . Но постоянно ни споделяха: Момичешките банди не се продават, девойките си купуват музиката на момчетата. Не казвайте нещо сходно на момиче от Spice Girls - ще е все едно да размахате алено пред бик. "

46-годишната Мелани Си издаде новата си ария " In And Out of Love " преди няколко седмици . То е част от идния осми студиен албум, носещ семплото име Melanie C.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР