Движение България на гражданите няма да участва на евроизборите заради

...
Движение България на гражданите няма да участва на евроизборите заради
Коментари Харесай

Найден Зеленогорски обясни защо ДБГ няма да участва в евроизборите

Движение „ България на жителите " няма да взе участие на евроизборите поради непостигнатото обединяване вдясно. Днес в Плевен заместник-председателят на партията Найден Зеленогорски посочи, че със съпартийците си през последните шест месеца са положили всички старания за обединяване на дясното политическо пространство.


Найден Зеленогорски изясни, че концепцията на Движение „ България на жителите " за евроизборите е била обединената десница да се бори за два мандата в европарламента, последвана от решителна борба дружно на локалния избор, както и на планувания предварителен парламентарен избор.
Найден Зеленогорски, заместник-председател на ДБГ: Това, че десницата няма да бъде дружно на тези избори, е огромна неволя и за дясното, и за България, тъй като в България е нужна опция, а тя би трябвало да се построява малко по малко. Ние няма да участваме в тези братоубийствени войни. Смятаме, че това е почтено. Очевидно е проблем и на лидерско равнище, и неспособност да бъде разчетен урокът, който са написали гласоподавателите, тъй като ние, когато сме дружно, печелим.
Зеленогорски прикани десните политици да намерят това, което ги сплотява, а не това, което ги разделя и напомни сполучливия образец в Плевен, където има обединяване вдясно и през 20 от последните 29 години ръководи десен кмет.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР